Top

Big Hero 6 speelgoed kopen

Big Hero 6 speelgoed kopen doe je bij Disneyforkids.nl! Heb je het al gehoord? De nieuwe Disney sensatie Big Hero 6 komt naar Nederland! Vanaf februari 2015 is de grote roodgekleurde held te zien in de betere bioscopen! Ken jij het verhaal al van Big Hero 6? Nee? Dan leggen we het even kort uit!

Het verhaal van Big Hero 6

Het verhaal van Big Hero 6 speelt zich af in de grote stad San Fransokyo. Daar woont een jongetje genaamd Hiro. Hiro is echt superslim en vindt van alles uit. Op een gegeven moment wekt één van zijn uitvindingen de interesse van een enorme schurk. En natuurlijk steelt die schurk de uitvinding van Hiro. Hierop besluit Hiro een groep superhelden te bouwen, om zijn uitvinding terug te halen! Zijn team bestaat uit de helden GoGo Tomago, Fred, Honey Lemon, Wassabi, Baymax en natuurlijk Hiro zelf!

De superhelden van Big Hero 6 nu ook bij Disneyforkids.nl te koop!

Bij Disneyforkids.nl kan je nu al genieten van de supercoole actiefiguren van Big Hero 6. Een supercool cadeau voor jezelf, je broertje of gewoon aan Sinterklaas vragen! Bekijk hier ons volledige assortiment aan Big Hero 6 speelgoed!