Top

Disney's Frozen - Heb jij je Olaf of Elsa al opgepikt?

Groot assortiment Frozen producten


Zou jij het liefst alle kasten in huis willen vullen met producten van de Disney film Frozen? Dan ben je bij Disneyforkids helemaal aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een enorm assortiment aan speelgoed, kleding, accessoires en nog veel meer leuke items van deze Disney film. Neem dus snel een kijkje bij de Frozen spullen in onze webshop en ontdek ons enorme assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de grappige sneeuwpop Olaf en de lieve prinses Elsa. Wat denk je van een heerlijke zachte knuffel of een stoer Frozen horloge? We hebben het allemaal en dat ook nog voor een leuke prijs!
 

Frozen: Het verhaal


Frozen is een Disney film uit 2013, waarbij het verhaal gaat over de zusjes Anna en Elsa. Zus Elsa heeft magische krachten en kan daarmee alles wat ze wil in ijs veranderen. Maar omdat deze krachten van Elsa voor gevaar kunnen zorgen, besluiten haar ouders haar op te sluiten. Hierdoor groeien de twee zusjes op zonder contact met elkaar te hebben. Ze zien elkaar pas weer als Elsa gekroond wordt tot koningin. Maar dan gaat het al snel weer mis wanneer Elsa het hele dorp laat bevriezen. Elsa slaat op de vlucht en zus Anna doet er alles aan om haar terug te krijgen. Frozen een prachtige Disney film voor het hele gezin!
 

Frozen bij Disneyforkids


Iedereen zou de grappige sneeuwpop Olaf natuurlijk wel als beste vriend willen hebben, of de lieve prinses Elsa met haar magische krachten als beste vriendin. Bij Disneyforkids brengen we deze droom een stukje dichterbij! We hebben bijvoorbeeld levensechte knuffels, stoere schoolspulletjes, gave muurstickers en prachtige (verkleed)kleding. Zo brengen we de figuren van Disney's Frozen een stukje dichterbij.

Er zijn verschillende voordelen aan bestellen bij ons:

  • Scherp geprijst
  • Enorm assortiment aan Frozen artikelen
  • Ook producten van de nieuwste films
  • Leuke verjaardagscadeaus
  • Speelgoed, kleding én accessoires

Bekijk snel ons hele assortiment aan Disney Frozen producten. Heb je nog vragen over een artikel of zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!